Ioan Florescu
• Experiența profesională (în bucătărie) 22 ani
• Maestru în artă culinară din 2002
• Campion al României
• Campion „Arena bucătarilor – Selgros”
Câteva din realizările profesionale în calitate de membru al Echipei Naționale de gastronomie a României:
• Medalia de bronz – 2004 Olimpiada Gastronomică, Erfurt – Germania
• Medalia de argint – 2005 Cupa Kremlinului
• Medalia de argint – 2006 Expoziția de Artă Culinară Luxemburg
• Medalia de aur și argint – 2007 Concursul de Artă Culinară “Internazionali D’Italia“
• Medalia de bronz – 2008 Olimpiada Gastronomică Erfurt – Germania
• 2008 – Realizatorul meniului festiv oferit de Președenția României cu ocazia Summit-ul-ui NATO
• 2009-2010 – Perfecționare în “HAUTE CUISINE“ și bucătărie moleculară – Germania
• Noiembrie 2010 – Șef Bucătar Restaurant “BELVEDERE“ Brașov-alături de echipa de bucătari entuziaști, ambițioși și talentați: Daniel, Ionuț, Ana, Dănuț, Iolanda.
• Medalia de argint – 2011 Global Chef Challenge
• Medalia de argint – 2013 Salonul Culinar Mondial, Basel – Elveția
• Medalia de argint – 2014 Olimpiada Gastronomică, Basel – Elveția
• Medalia de aur – 2016 Olimpiada Gastronomică, Erfurt – Germania